Wat is de Daörepskwis Arce ?

De 1e Arcener Daörepskwis wordt georganiseerd bij gelegenheid van het 100-jarig bestaan van voetbalclub DEV-Arcen. De Daörepskwis Arce is véél meer dan een gewone kwis… Bij dit evenement nemen zelf gevormde teams het op een avond in een race tegen de klok tegen elkaar op. De opdrachten bestaan uit een honderdtal vragen die men moet beantwoorden. Deze vragen zijn opgedeeld in een aantal categorieën en over van alles en nog wat gaan: historie Arcen, verenigingen, wat de pot schaft, wat is het etc. etc. De Arcener kwis neemt je figuurlijk, maar soms ook letterlijk, mee naar allerlei kenmerkende plekken maar óók naar de verborgen plekken in het dorp.

Voor wie is de Daörepskwis Arce ?

Voor jong én oud ! Geef je op met een team en daag anderen uit om de strijd aan te gaan! Een team bestaat bij voorkeur uit 10-15 personen. Zorg ervoor dat er voldoende kennis aanwezig is in de breedste zin van het woord! Verzamel je met je vrienden, collega’s, familie, voetbalteam, neem een hapje en een drankje en duik in de kwis!

Wat heb ik nodig voor de Daörepskwis Arce ?

Je kunt de kwis overal maken, thuis in de kroeg of waar dan ook. Als je op de avond zelf maar de beschikking hebt over minimaal één fiets, een aantal werkende computers (geschikt voor usb-stick) en tablets met goede internetverbinding, een telefoon waarop je te bereiken bent en waarmee foto’s gemaakt kunnen worden. Zonder deze middelen is deelname aan de Daörepskwis vrij lastig op zijn zachts gezegd. De organisatie kan tijdens de kwis avond langskomen en foto- en/of filmopnames maken, tenzij je hebt aangegeven daar geen prijs op te stellen.

Hoe te beginnen aan Daörepskwis Arce ?

Eén van jullie is de teamcaptain die het team misschien wel naar de overwinning gaat loodsen. De teamcaptain dient op een n.t.b. datum tussen 18:30 en 19:00 uur het kwisboekje op te komen halen in het café van Hotel Arcen, waarna je met je team kan beginnen aan de kwis! De adrenalinespiegel zal tijdens de kwis avond hard stijgen, aangezien het kwis boekje namelijk vóór 23:30 uur weer ingeleverd dient te worden in Hotel Arcen !
Voorwaarde: de teamcaptain moet in Arcen wonen en is minimaal 18 jaar oud.

Wanneer is de prijsuitreiking van Daörepskwis Arce ?

Op een n.t.b. datum zal de uitslag bekend worden gemaakt. Aldaar zullen de glorieuze winnaars van de Arcener Kwis 2021 de wisseltrofee met de bijbehorende prijs worden uitgereikt.

Ben jij de winnaar die wij zoeken? | Inschrijven kan n.t.b. datum.

Volg ons ook via www.facebook.com