Boek jubileum 100 jaar

Jubileumboek DEV-Arcen 100 jaar | nu weer te bestellen | op is op

Een boek over je eigen club, dat wil je toch zeker hebben? Ook als niet-DEV-er, een prachtig boek boordevol informatie over voetbal in Arcen. Niet eerder getoond materiaal, gevonden in de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag. Over de oprichting, over andere voetbalclubs in Arcen, over de sportparken, over oude café-elftallen. Was het altijd DEV? En waarom heet het De Hondskamp? De antwoorden vind je in het jubileumboek. Maar dat niet alleen. Buiten de vele foto’s is de kans groot dat je iets vindt over jezelf, vader of opa. Maar ook over je moeder of oma, want het damesvoetbal is niet vergeten.

Kortom een boek dat je graag wil hebben. Er is een 2e (en laatste) druk. Daarna geldt op is op. Om zeker te zijn van een exemplaar kun je nu een boek bestellen.

Ook leuk om cadeau te doen.

Het jubileumboek kost € 24,95. Af te halen bij Valckx. Als het boek per post naar je opgestuurd dient te worden bedragen de totale kosten € 29,95. Geef dat in je bestelling duidelijk aan. Je bestelling wordt geaccepteerd als de betaling is afgerond.

Je kunt het boek ook kopen en betalen bij Slijterij Valckx, op de Maasstraat in Arcen.

Alvast veel lees- en kijkplezier gewenst.

Jubileumcommissie DEV-Arcen 100 jaar