Aanmelden reünie

17 juni is er gelegenheid om het bestuur van DEV-Arcen te feliciteren met het 100 jarig jubileum. Aansluitend is een feestavond/reünie waarbij je heerlijk kunt bijkletsen, met (oud) teamgenoten, trainers, coaches en wellicht zelfs met je voetbalheld(in) van toen of nu, onder het genot van een drankje. Een DJ gaat zorgen voor gezellige muziek. Een avond die je niet wil missen.

Een officiële uitnodiging volgt. Aanmelden is nu al mogelijk via deze site. Degenen die zich hebben aangemeld staan op bijgaande lijst (mocht je dit niet willen dan kun je dit kenbaar maken tijdens het aanmelden). Kijk snel wie zich al aangemeld hebben en zorg ervoor dat ook jij op deze lijst komt. Krijg jij je oud teamgenoten zover om ook te komen? Hoe bijzonder is het als je met (een deel van) je oude team op de foto kunt! Samen gaan we er een mooi feestje van maken.

We doen ons best om t.z.t. ook alle oud-leden de uitnodiging per post toe te sturen. Oud-leden vul hier je (mail)adres in zodat we je in elk geval (ook) de uitnodiging kunnen sturen.


    Gelieve mijn naam niet vermelden op de website